Säljrådgivning

Om du äger en fastighet och funderar på att köpa fastigheter eller sälja fastigheter ska du inte tveka på att höra av dig till just Croisette Transactions – vi har ett dedikerat team som gör allt för att överträffa en fastighetsägares förväntningar.

Varför säljrådgivning av Croisette?

 

När vi företräder en säljare tar vi fullt ansvar för att strukturera, genomföra och driva försäljningsprocessen från inledande analys, framtagande av försäljningsmaterial och marknadsföring till budutvärdering, due diligence samt slutlig förhandling och avslut. Vi hjälper även uppdragsgivaren vid upphandling och koordinering av externa konsulter, så som jurister eller skatteexperter. En viktig del i rådgivningen handlar om hur affären ska struktureras för att skapa maximal konkurrens, vilket är en förutsättning för att uppdragsgivaren ska få ett så bra utfall som möjligt

KONTAKTA OSS
 

Inledande analys

En noggrann analys av försäljningsobjektet för att kvalitetssäkra informationen är en central punkt i vår rådgivning. Detta gör vi för att skapa bästa förutsättningarna inför en försäljning samt för att minimera osäkerheten senare i försäljningsprocessen.

Croisette säljrådgivning

Försäljningsmaterial

Inför varje försäljning tar vi fram ett professionellt och högkvalitativt försäljningsmaterial som skräddarsys för varje objekt för att skapa bästa möjliga intresse bland investerarna.

Marknadsföring och budutvärdering

Personlig kontakt med alla investerare i marknadsföringsskedet är viktigt för att kunna adressera och bemöta de frågor och funderingar som dyker upp i en försäljningsprocess för att på så sätt hela tiden säkerställa att en investerare alltid kommer in med det högsta möjliga budet i varje enskilt fall. Tillsammans med säljaren har vi sedan en budutvärdering där vi går i genom varje bud och budgivare för du som säljare skall ha bästa möjliga beslutsunderlag.

Croisette-1

Due diligence (DD)

När säljaren valt part att gå vidare inleds en Due Diligence där köparen bereds möjlighet att göra en ekonomisk-, teknisk och juridisk undersökning av försäljningsobjektet. Croisette erbjuder dig som säljare att ta del av en datarumslösning, som vi själva administrerar, som lagrar digitala dokument från säljaren och smidigt hantera interaktionen mellan köpare och säljare.

Förhandling och avslut

Parallellt med en Due Diligence förhandlas ett överlåtelseavtal med köparen. Vi bistår dig som säljare i denna förhandling och hela vägen fram till att överlåtelseavtalet skrivs under och köparen tillträtt försäljningsobjektet.

 

Varför Croisettes transaktionsrådgivning?

 

Om du äger en fastighet och funderar på att köpa fastigheter eller sälja fastigheter ska du inte tveka på att höra av dig till just Croisette Transactions – vi har ett dedikerat team som gör allt för att överträffa en fastighetsägares förväntningar.

 

Oavsett om en fastighetsägare eller annan aktör vill köpa en fastighet eller sälja en fastighet så erbjuder Croisette transaktionsrådgivning. I samtliga fastighetsaffärer Croisette är inblandade i så tar vi fullt ansvar från första intag av fastighet till signering av aktieöverlåtelseavtal samt tillträde av fastigheten.

 

Croisette jobbar ständigt med att vara så effektiva och nytänkande i alla delar av fastighetsaffären så som exempelvis digitala visningar och användning av nya plattformar för att hitta unika köpare. Medarbetarna på Croisette Transactions har lång erfarenhet av rådgivning i fastighetsaffärer, såväl köprådgivning om säljrådgivning och kan bidra med värdefull vägledning.

 

Majoriteten av fastighetsaffärer som Croisette genomför är bolagsaffärer, där fastigheten eller portföljen som ska avyttras ligger paketerade i ett eller flera fastighetsägande bolag, där bolaget säljs. En del affärer sker även genom lagfartsaffärer, när fastigheten säljs direkt, där har Croisette Transactions erfarna medarbetare som har kompetensen och de obligatoriska licenserna för att genomföra lagfartsaffärer. Om det är fler än en fastighet som ska avyttras så sammanställer Croisette Transactions försäljningsmaterial som lyfter synergier i fastighetsportföljen för att få det högsta möjliga pris på portföljen.

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!