Hör av er till Sveriges mest nytänkande och dedikerade rådgivare.

Croisettes uthyrningsteam har sedan start haft ett proaktivt arbetssätt och implementerat detta i varje steg av uthyrningsprocessen. Vi sätter största fokus på att måla upp rätt hyresgäst innan vi går ut och marknadsför objektet. Vårt breda kontaktnät bidrar till att vi, i ett tidigt skede, kommer i kontakt med rätt hyresgäster till just er lokal. 

Kontakta oss

Inte bara en skylt i fönstret...

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi är affärsinriktade och vi värnar om ödmjuka och innovativa människor som är villiga att hjälpa oss att nå vårt mål till varje pris – att bli världens ledande fastighetsrådgivare

 

Marknadsföringskanaler

Vi marknadsför era vakanta lokaler på ett flertal kanaler så som vår egen hemsida, lokalsidor som Objektvision, direktmarknadsföring och sociala medier, för att era lokaler ska nås ut till rätt potentiell hyresgäst på bästa möjliga vis. 

objektvision_logo

Objektvision.se

remarketing_icon_082021

Direkt-

marknadsföring

instagram_icon_082021

Social Media

computer_icon_082021

Remarketing

direct_marketing_icon_082021

Croisette.se

Våra senaste uthyrningar

se våra senaste uthyrningar

Betala vid leverans

Lyckas vi mot förmodan inte hitta en hyresgäst till er vakanta lokal så betalar ni ingenting om inget annat överenskommits. Provisionen utgår först om vi förmedlar en hyresgäst som sedan skriver ett bindande kontrakt. All uppstartkostnad i form av fotografering, annonsering, skyltning med mera står Croisette för.

Croisette- fotografering-360kamera

Fotografering

Vi fotograferar alltid med våra 360-kameror där materialet sedan skickas iväg till extern part för professionell redigering. 

 

Skräddarsydd rådgivning

Croisette ser varje kund och varje uppdrag som ett unikt fall. Vi skräddarsyr upplägget för uppdraget tillsammans med er så att ni får den rådgivning ni behöver och önskar.

Hur fungerar det?

Real Estate_growth

Behovsanalys

En individuell analys för att se vilka behov som finns specifikt i lokalen.

aroow
Real Estate_rent_for rent

Annonsera

Annonsering av lokalen sker främst på objektvision och vår hemsida. Men även på sociala kanaler såsom Instagram, Facebook och LinkedIn. Beroende på lokalens förutsättningar så marknadsför vi också genom fysiskt material som vepor.

aroow
Real Estate_serach_house search

Hitta rätt hyresgäst

För att hitta rätt hyresgäst så utgår vi från behovsanalysen och matchar det med liknande behov som våra hyresgäster har. 

aroow
Real Estate_hand_deal

Signera hyreskontrakt

Vi har hittat en hyresgäst som passar lokalens förutsättningar och hyreskontrakt signeras.

Visste du att...

...vi hyr ut alla typer av lokaler och riktar marknadsföringen av era vakanser till de företag som bäst lämpar sig för den specifika lokalen. Vi har ett brett kontaktnät och finns i nästan hela Sverige. 

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!