Din fastighetskarriär!

Human Capital vill vara nyckelspelaren i din fastighetskarriär och agera länken mellan dig och uppdragsgivare. 

Connecta med oss

Vi vill göra ditt arbetssökande lustfyllt och enkelt genom tydliga processer, nära dialog och hög energi. Vi tror på personliga och långsiktiga relationer och lägger därför stor vikt vid att lära känna dig, din kompetens och dina karriärmål. 

 

lediga jobb

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Du skickar in din ansökan till utannonserad tjänst. I ansökan kommer vi efterfråga ditt CV och eventuella urvalsfrågor. Tänk på att alltid anpassa din ansökan till den tjänst du söker.

steg1_rätt_Rityta 1
Hc_kandidat_6
Hc_kandidat_1
steg2_Rityta 1

 

Telefonintervju 

Ansvarig rekryteringskonsult kontaktar dig för en första telefonintervju. Under samtalet går vi igenom din ansökan och lyssnar till dina tankar inför ett nästa steg i karriären.

 

Välkommen på intervju

Förutsatt att din profil matchar kravprofilen för berörd roll bokar vi in en fysisk intervju. Under mötet går vi bland annat igenom din erfarenhet, kompetens och personprofil.

 

Läs våra tips på hur du förbereder dig inför en intervju.

steg3_Rityta 1
Hc_kandidat_2
Hc_kandidat_3
steg4_Rityta 1

 

 

Möte hos din potentiella arbetsgivare

I ett nästa steg får du träffa din potentiella arbetsgivare. Här får du ytterligare information om tjänsten och bolaget samt ges möjligheten att berätta mer om dig och dina erfarenheter.

 

 

Tester

I rekryteringsprocessen kan tester förekomma. Du ombedes då att utföra ett analytiskt och/eller ett personlighetstest beroende av rollen du sökt. Genom tydlig information hjälper dig att förbereda dig väl inför testtillfället.

steg5_Rityta 1
hc_kund_1
Hc_kund_2
steg6_Rityta 1

Referenstagning/Bakgrundkontroll

I alla våra rekryteringsprocesser tar vi referenser på slutkandidaten. Det kan därför vara bra att förbereda dessa när det börjar närma sig slutspurt i processen.

 

Det flesta kunder vill även göra en bakgrundkontroll på kandidaten man har för avsikt att anställa.

 

 

Erbjudande

Du får ett erbjudande från din framtida arbetsgivare och så snart ni når överenskommelse är det dags att signera anställningsavtalet!

steg77___Rityta 1
HC_kund_6

Vad våra kandidater säger om oss

Vill du ses på en kaffe?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!