Kompetensförsörjning.

Human Capital erbjuder rådgivning, rekrytering och interimslösningar inom fastighetssektorn. Vårt mål är att förenkla matchningen mellan arbetsgivare och kandidat. Med moderna rekryteringsverktyg, stort engagemang och vass förståelse för fastighetsbranschen skräddarsyr vi varje unik process.

kontakta oss
HC_rekrytering

Croisette agerar rådgivare när du som kund står inför att rekrytera eller hyra in fastighetskompetens.


Hitta rätt kandidat

Croisette-kompetensförsörjning_9

Croisette vill vara en viktig nyckelspelare i din fastighetskarriär. Letar du nya utmaningar?

Din fastighetskarriär

Croisette erbjuder

Professionell rådgivning inom lokalförmedling, transaktioner, fastighetsvärdering och analys, kompetensförsörjning, digital fastighetsförvaltning och försäkringsförmedling. På Croisette kompetensförsörjning erbjuder vi rådgivning, rekrytering och interimslösningar för fastighetsbranschen. Med hjälp av moderna rekryteringsverktyg, engagemang och en skarp förståelse för branschen, skräddarsyr vi varje unika rekryteringsprocess. Vi vill vara en nyckelspelare i fastighetsbranschen och fungera som länken mellan kandidater och arbetsgivare. Vi strävar efter att vara ditt självklara val av partner när du möter behovet av att anställa nya fastighetstalanger. Croisette Real Estate Partner verkar i Sverige, Island och Danmark med huvudkontor i Malmö. 

Vanliga frågor och svar

Vad gör Human Capital?

Croisette Human Capital erbjuder uthyrning av konsulter, rekrytering och rådgivning inom fastighetssektion. Vi arbetar för att förenkla matchningen mellan arbetsgivare och konsult.

Rekryterar ni i hela Sverige?

Ja, vi verkar rikstäckande.

 

Vilka roller rekryterar/hyr ni ut konsulter till?

Vi tillsätter roller i hela fastighetsegmentet.

Vem kontaktar jag för mer information?

Du når oss alltid på humancapital@croisette.se.

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!