Söker ni lokal? Vi tar fram alternativ helt kostnadsfritt.

Som lokalsökande hjälper vi dig att hitta rätt lokal helt kostnadsfritt. Vi brukar säga att vi kan erbjuda lokaler från minsta korvkiosk till största logistikfastighet. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt lokal – kostnadsfritt!

 

Kontakta oss

För dig som är hyresgäst

Vi har ett nära samarbete med de flesta fastighetsägarna i Sverige och erbjuder ett stort utbud av lokaler i varierande storlekar. Vi brukar säga att vi kan erbjuda lokaler från minsta korvkiosk till största logistikfastighet. Croisette arbetar med alla typer av lokaler och våra uthyrningsteam besitter expertiskunskaper inom varje område. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

 

Våra lediga lokaler

Till dig som letar lokal

Att hitta den perfekta lokalen är inte alltid enkelt. Därför finns vi. Croisette har ett brett kontaktnät med fastighetsägare i hela Sverige. Vi har nära samarbete och bra inblick på nya lediga lokaler innan dem officiellt når marknaden. Vi siktar på långsiktiga samarbeten och hjälper dig och ditt företag att etablera sig i nya städer samt hitta det perfekta kontoret eller den perfekta restauranglokalen för att er verksamhet ska lyckas. Våra uthyrningskonsulter hjälper företag som letar lokal att matchas med rätt lokal, på rätt plats helt enligt hyresgästens krav, behov och önskemål. 

Till dig som söker lokal för första gången rekommenderar vi att ni redan i ett tidigt stadie gjort en tydlig verksamhetsplan för verksamheten och undersökt dem behov som er verksamhet kräver. Här följer ett exempel på en checklista med ett fåtal frågar ni kan ställa er själva innan ni sätter igång jakten på den perfekta lokalen.

  • Hur stor lokal behöver vi?
  • Vad har vi för budget för hyran?
  • Önskar vi något speciellt läge?
  • Vilka verksamhetsspecifika behov har vår verksamhet?

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!