Få hjälp med din underhållsplan 2023

Som Croisette-kund får ni er underhållsplan i Planima - det digitala planeringsverktyget för fastighetsägare som vill ha det enklaste sättet att överblicka och jobba med sin underhållsplan.

Boka ditt första möte

Varför underhållsplan? 

En underhållsplan beskriver en fastighets framtida behov av underhåll. Den visar vad som behöver göras med fastigheten, när det ska göras, samt hur mycket det kommer att kosta. Underhållsplanen är fastighetsägarens viktigaste verktyg för den proaktiva långsiktiga fastighetsförvaltningen. 

 

Det är stor skillnad på underhållsplan och vår digitala underhållsplan!

underhåll3

Effektivisera dina energikostnader idag med Croisette

Genom effektiv underhållsplanering av fastighetens tekniska installationer, har man möjlighet att planera och budgetera för proaktivt underhåll och utbyte. En uppdaterad digital underhållsplan ger förutsättningar för energibesparingar och är värdeskapande för fastigheten.

Fördelar med en digital underhållsplan

 

Full koll på hela beståndet

Den digitala underhållsplanen ger dig en oslagbar överblick på dina fastigheter: Allt som ska göras och alla kostnader. Det kvittar om du har 200 hyreshus eller 3 kontorsfastigheter: tack vare smarta filter, sortering och sökning kan du snabbt planera och prioritera rätt.

 

Hitta besparingar i tid och pengar

Undvik dyr och stressig brandsläckning! Med den digitala underhållsplanen hittar du enkelt åtgärder och projekt som kan samordnas för att spara både tid och pengar.

 

Snabba rapporter och nyckeltal

Briljera på budgetmötet och ta beslut snabbt med hjälp av snygga, informativa och anpassningsbara rapporter i PDF- eller Excelformat. Tydliga ekonomiska nyckeltal visar hur fastigheterna mår och möjliggör enkel benchmarking.

Kom igång

Vår digitala underhållsplan är en modern molntjänst. Vill du komma igång med er digitala underhållsplan? Fyll i mötesbokningen nedan så guidar vi er vidare. 

Namnlöst-10

Boka ett möte med oss direkt i kalendern!

Vill du hellre ringa oss och prata mer?

Kontakta oss här:

TOUCH

Axel Persson

Director, Asset Management,

phone-1

+46 790 98 09 13
email
axel.persson@croisette.se

TOUCH

Thomas Lindén

Property Manager/Project Manager

phone-1

+46 424 42 24 40


email
thomas.linden@croisette.se