Samarbetspartners

Croisette har idag en del samarbetspartners vi arbetar med på olika vis. Läs mer om våra samarbetspartners nedan! Vi är alltid öppna för samarbeten där båda parterna uppnår en win-win situation. Är du intresserad av något typ av samarbete? Kontakta oss gärna!

 

Kontakta oss

Nuvarande samarbetspartners 

merc-guld

MERC

Croisette ingår i ett samarbete med MERC, ett nätverk som länkar samman framtidens unga beslutsfattare med intressanta mentorer och spännande näringslivsrepresentanter. MERC erbjuder en plattform där nätverkets medlemmar träffas, utbyter erfarenheter, skapar affärsmöjligheter och långsiktiga samarbeten. Syftet är att skapa erfarenhetsutbyte, utöka medlemmarnas nätverk samt ge insyn i potentiella affärer och karriärvägar framåt. Samtidigt får MERC:s partners och mentorsföreläsare möjligheten att sprida sitt budskap och varumärke till framtidens beslutsfattare. Läs mer om MERC

datscha_new_logo-01-01

Datscha

Croisette levererar, exklusivt till Datschas webbaserade analysverktyg, detaljrik marknadsinformation avseende samtliga kommuner i Skåne, Stockholms Län samt Västra Götaland. Datscha är Sveriges ledande leverantör av webbaserade tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter. Datscha finns idag på den svenska, finska och brittiska marknaden. Datscha har över 1000 företagskunder, de flesta är verksamma inom finans- eller fastighetsbranschen. Användarna är till exempel fastighetsägare, konsulter, investerare, värderare, banktjänstemän, revisorer, mäklare, jurister och etableringschefer. Läs mer om Datscha.

samhallsbyggarna_logo-300x118

Samhällsbyggarna

Croisette verkar för att samtliga som arbetar inom affärsområdet Värdering & Analys skall bli auktoriserade fastighetsvärderare, organet för auktorisation av första steget i Sverige är Samhällsbyggarna. Auktorisationen av fastighetsvärderare har funnits sedan oktober 1994 då den etablerades av Samfundet för fastighetsekonomi. Idag är det Samhällsbyggarna och styrelsen för Sektionen för Fastighetsvärdering, SFF, som ansvarar för auktorisation av fastighetsvärderare. Läs mer om Samhällsbyggarna.

Vi är alltid öppna för samarbeten där båda parterna uppnår en win-win situation.

Är du intresserad av något typ av samarbete? Kontakta oss gärna!