Dina möjligheter hos oss.

Croisette är ett expansivt och nytänkande företag där du som medarbetare får utvecklas i ett högt tempo samtidigt som du är med och påverkar fastighetsbranschens utveckling.

Lediga tjänster

Vår företagskultur

Vi arbetar i en dynamisk arbetsmiljö som skapas av drivna och kompetenta medarbetare med ett stort engagemang. Tillsammans arbetar vi mot samma vision – att bli världens ledande fastighetsrådgivare inom den kommersiella marknaden.

För oss är medarbetarna är det viktigaste som finns. Vi är övertygade om att ha roligt, må bra och trivas på arbetsplatsen utvecklar både företaget såväl som individen själv.

 

Croisettes värdeord utgör grunden i hela organisationen – nytänkandehängivenhet och långsiktighet

Din arbetsgivare

Vi vill växa långsiktigt och värdesätter kompetens och erfarenhet, men framför allt motivation, drivkraft och arbetsmoral. Vi bryr oss om våra anställda och tar hänsyn till åsikter och idéer som bidrar till förbättring samt utveckling. Vi tror även på att flexibilitet och öppenhet till marknadens föränderliga krav är en förutsättning för att vi ska vara och förbli konkurrenskraftiga. Genom gott samarbete och höga ambitioner skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad karriär på Croisette. 

 
Företagskultur-Croisette
Spontanansökan- Croisette

 

Skicka in din Spontanansökan

Vi är en expansiv koncern och söker löpande efter rätt personer att fylla på med i organisationen. Varför inte skicka in en spontanansökan? Det händer att vi tillsätter nya tjänster för att vi träffat en person som möjliggör just det. Skicka in din spontanansökan genom att connecta med oss.

 

Är du student?

För dig som studerar strävar vi efter att erbjuda en individanpassad period hos oss. Berätta gärna mer om dina önskemål för såväl praktik, extrajobb som uppslag på examensarbete genom att skicka in din ansökan eller connecta med oss.

 
Arbetskollegor på croisette

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!