Just nu finns 1086 lediga lokaler

high-search

Lediga lokaler

Letar du efter lediga lokaler? Croisette hyr ut lokaler till företag verksamma i större delen av Sverige. Vi har ett stort utbud av olika typer av lokaler att erbjuda i attraktiva fastigheter utspritt över landet. På denna sida kan du se alla lokaler vi har tillgängliga för tillfället.Oavsett vad det är för lokal ni söker – kontor, industri, butik eller restaurang, så kan vi erbjuda alla sorters lediga lokaler för uthyrning. Är det en butikslokal i Stockholm City? Ett kontor i Västerås? Eller är det en industrilokal med fokus på logistik i Halmstad? Ni vet vilket som är ert bästa läge – vi har lokalen.
Visar 1086 resultat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Vi gör det lätt för er att hitta en lokal som matchar era behov

Att hitta den perfekta lokalen är inte alltid enkelt och dessutom ska det vara en lokal som är ledig. Därför finns vi. Vi på Croisette har ett brett kontaktnät med fastighetsägare i hela Sverige. Vi brukar säga att vi kan erbjuda lokaler från minsta korvkiosk till största logistikfastighet. Vi har nära samarbeten och bra kännedom på nya lediga lokaler innan dem officiellt når marknaden. Våra uthyrningskonsulter hjälper företag som letar efter ledig lokal att matchas med rätt objekt, på rätt plats, helt enligt hyresgästens krav, behov och önskemål. Vi siktar på långsiktiga samarbeten och hjälper er och företaget att etablera sig i nya städer. Oavsett om det gäller att hitta det perfekta kontoret eller en restauranglokal i bästa läge. Croisette arbetar med alla typer av lokaler och uthyrningsteamet besitter expertiskunskaper inom varje område. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

 

Detta ingår alltid när du hyr via Croisette

Croisette arbetar för att förenkla matchningen mellan fastighetsägare och hyresgäster. Vi hanterar alla förekommande typer av kommersiella lokaler så som kontor, butik, lager, industri, kontorshotell med mera. Vi underlättar för er som söker en ledig lokal genom att analysera era behov och lämna förslag på lämpliga objekt, där vi tar hänsyn till era krav och önskemål vid uthyrning.

Till dig som söker en ledig lokal för första gången rekommenderar vi att ni redan i ett tidigt stadie tar fram en tydlig verksamhetsplan och undersöker dem behov som verksamheten kräver för den perfekta lokalen.

 

Här följer till exempel en checklista med ett fåtal frågor ni kan ställa till er själva innan ni sätter i gång jakten på den perfekta lokalen.

  • Hur stor lokal behöver vi?
  • Vad har vi för budget för hyra?
  • Önskar vi något speciellt läge?
  • Vilka verksamhetsspecifika behov har vår verksamhet?

Oavsett vilken typ av ledig lokal ni söker kommer vi på Croisette hjälpa er att hitta det perfekta objektet.

 

Registrera dig som sökande

Croisette letar upp lediga lokaler till hyresgäster helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med allt från regionens största fastighetsägare till mindre privata. Registrera dig som sökande så kontakta vi er om vi redan har passande lediga lokaler alternativt när de dyker upp.

 

Registrera dig som sökande

 

Vi har hjälpt många bolag att hitta lediga lokaler

Vi har tidigare agerat rådgivare när Leje Fastigheter hyrt ut till Agder Rental på Symmetrivägen, Brunna. Hyresavtalet är tecknat med det norska bolaget Adger Rental som i och med detta, intar den svenska marknaden. Lokalen avser verkstad och kontor om total ca. 2 196 kvm med tillhörande mark. Vi har även tidigare hjälpt företaget Eyes4Work där vi tillsammans med flera olika fastighetsägare lyckades förmedla 11 lokaler runt om i Sveriges större städer.

Läs mer om våra tidigare uthyrningar här!

 

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!