Sandra Irming återvänder till Våningen & Villan

 

14 juli, 2023

Våningen & Villan - part of Croisette är väldigt glada över att välkomna fastighetsmäklare Sandra Irming tillbaka till företaget.

 

Sandra_Irming

 

Under sina tidigare år hos företaget etablerade Sandra sig som en av de mest respekterade och framgångsrika fastighetsmäklarna i branschen. Hennes djupa kunskap, professionella tillvägagångssätt och ovärderliga erfarenhet har gjort henne till en pålitlig partner för både köpare och säljare.

 

"Det känns fantastiskt att vara tillbaka på Våningen & Villan. Jag är otroligt stolt över att återförenas med det här teamet av kompetenta och passionerade fastighetsmäklare. Jag ser fram emot att fortsätta hjälpa våra kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar"

- Sandra Irming, fastighetsmäklare och partner Våningen & Villan - part of Croisette.

 

 

Med lång erfarenhet och med en djup förståelse för marknaden har Sandra framgångsrikt slutfört en mängd framstående fastighetsaffärer genom åren. Hennes dedikation till att uppnå optimala resultat och överträffa kunders förväntningar har gjort henne till en eftertraktad mäklare i branschen.

 

"Jag är glad och stolt över att välkomna Sandra Irming tillbaka till Våningen & Villan. Sandra är en exceptionell fastighetsmäklare med enastående kunskaper och erfarenhet, hennes återkomst kommer att stärka vår position"

- Emma Ramberg, försäljningschef Våningen & Villan - part of Croisette.

 

Mer information:
Sandra Irming, fastighetsmäklare och partner, Våningen & Villan - part of Croisette
Telefon: 0761-70 20 40
Mejl: sandra.irming@croisette.se

 

Emma Ramberg, försäljningschef, Våningen & Villan - part of Croisette
Telefon: 0731-44 43 45
Mejl: emma.ramberg@croisette.se

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!