Croisette säljrådgivare när fastighetsbolag avyttrar i Malmö

25 april, 2023

Croisette säljrådgivare när Fastighetsbolaget HK i Malmö AB avyttrar en modern lättindustrifastighet med BREEAM In-Use-certifiering i nordöstra Malmö 

Croisette säljrådgivare när fastighetsbolag avyttrar i Malmö

 

Fastigheten är belägen i det nya verksamhetsområdet Valdemarsro, som ligger i nära anslutning till Inre Ringvägen och E6. Fastigheten har en markareal uppgående till 4 701 m² och en uthyrningsbar Area på 2 871 m². Fastigheten är certifierad med BREEAM-In-Use Very Good och är fullt uthyrd till fyra hyresgäster inom olika verksamhetsområden.

Köparen var Amaron Real Estate AB som företräddes av Enckell Advokatbyrå. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren. 

 

”Den här fastigheten har varit ett riktigt bra förmedlingsuppdrag och visar att marknaden har hittat tillbaka. Vi på Croisette är glada över att ha fått säljarens förtroende i denna affär och vi vill tacka alla inblandade parter för en lärorik och gedigen process”

Olof Ringsberg, Director, Croisette Real Estate Partner

”Det har varit ytterst givande att få arbeta med försäljningen av den här moderna lättindustrifastigheten, som utgör ett praktexempel på fastighetsinstallationernas betydelse. Både säljaren och vi är övertygade om att köparen kommer att fortsätta förvalta fastigheten väl”

Philip Håkansson, Senior Associate, Croisette Real Estate Partner

 

Affären har genomförts i bolagsform och fastigheten tillträddes den 20 april.

 

Mer information

Olof Ringsberg, Director, Croisette Real Estate Partner  
Telefon: 0763 17 63 11 
E-post: olof.ringsberg@croisette.se

 

Philip Håkansson, Senior Associate, Croisette Real Estate Partner
Telefon: 0790 62 64 45 
E-post: philip.hakansson@croisette.se 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.