Nyhetsarkiv

Glödande efterfrågan på handelslokaler

Skriven av Peter Bergquist | 11/7/17 12:50 PM

Croisette Real Estate Partner har under de senaste månaderna hyrt ut flertalet Big Boxes. 

Nu offentliggörs ytterligare förmedlade hyresgäster och lokaler inom retail-segmentet, där efterfrågan upplevs rekordhög.I Toftanäs kommer Fitness 24/7 samt Ryds bilglas att fylla den tidigare vakanta fastigheten som nyligen förvärvades av fastighetsägaren Lomma Tegelfabrik.

"Vi är mycket glada för det förvärv vi gjort samt värdestegringen av objektet som Croisette hjälpt oss att skapa"

Johan Tegner, Fastighetschef, Lomma Tegelfabrik.

 

Croisette stoltserar även med att blivit uppdragstagare till TH Real Estate. På Nova Lund har Croisette nyligen genomfört uthyrning av en handelslokal om 514 kvm, som fram till att Croisette fick uppdraget för en kort tid sedan, varit vakant en längre tid.

”Vi ser återigen att hårt arbete lönar sig. Vi fortsätter att hålla oss ajour och ha örat mot marken vilket har lett till den framgång vi hittills uppnått”, säger Peter Bergquist Head of Leasing Croisette

”Vi är otroligt imponerade av Croisettes driv och engagemang som gjort denna uthyrning möjlig!

- Erik Lennhammar, Senior Portfolio Manager TH Real Estate.

I övrigt har ett 20-tal butiker av mindre karaktär i bland annat Lund, Lomma, Malmö, Helsingborg hyrts ut till aktörer som, Länsförsäkringar, Erik Olsson, St Jakobs Stenugnsbageri samt Dominos m.fl.

"Det råder generellt sett en hög efterfrågan på samtliga typer av retailytor, butiker av alla dess slag går att hyra ut. Av de objekt vi har att arbeta med upplever vi mycket starkt intresse"

- Peter Bergquist Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.