Nyhetsarkiv

Croisette rekryterar nya talanger till Göteborg - Svenska

Skriven av Per Svensson | 1/11/21 12:33 PM

Croisette Real Estate Partner rekryterar Joakim Grunditz, Caroline Hertin och Jennifer Eriksson till Göteborgskontoret och fortsätter storsatsningen i Göteborg.

Transaktionsteamet växer ytterligare och rekryterar Joakim Grunditz som blir regionansvarig för Göteborg. Joakim Grunditz anställs som Director till transaktionsteamet för att ansvara och utveckla transaktionsverksamheten i Göteborg. Joakim kommer närmast från Colliers och har drygt tio års erfarenhet av fastighetstransaktioner och ansluter till Croisette 1 februari.

 

”– Vi är väldigt glada över att Joakim valt att bli en del av Croisette och med honom har vi rätt person för att starta igång och utveckla Transactions i Göteborgsregionen. Vi ser fram mot att nu kunna erbjuda Göteborg samma kvalitativa transaktionsrådgivning som i Malmö och Stockholm. Med Joakim på plats kan vi dessutom lägga i en ytterligare växel och ser fram emot att presentera ytterligare rekryteringar till Göteborgsteamet inom kort”

 

- David Almqvist, Co-head of Transactions, Croisette Real Estate Partner 

 

Caroline Hertin rekryteras till rollen som Head of Human Capital Gothenburg och anslöt i dagarna till affärsområdet Human Capital. Caroline kommer ansvara för etableringen av vårt erbjudande inom kompetensförsörjning i berörd region. Caroline har en gedigen bakgrund inom rekrytering och bemanning från bland annat it, sälj och ekonomi. Caroline kommer närmast från Hogia Service AB där hon arbetat som Talent Acquisition Specialist.

 

”– Jag känner mig väldigt glad över att ha fått förtroendet att sätta Human Capital på Göteborgskartan. Ser fram emot många lyckosamma samarbeten och att få vara med och bidra till Croisettes fortsatta tillväxtsresa, 2021 - här kommer vi!”,

- Caroline Hertin, Human Capital, Croisette Real Estate Partner

 

”– Det känns oerhört roligt att Caroline har valt att ansluta till teamet. Med sin erfarenhet och känsla för relationer är jag övertygade att hon är helt rätt kvinna för uppdraget!”

- Erika Klingberg, Head of Human Capital, Croisette Real Estate Partner

 

Croisette storsatsar på Göteborgskontoret och har fyllt på med många talanger. Jennifer Eriksson, nybliven Head of Leasing Gothenburg påbörjade sin anställning i januari. Jennifer kommer senast från Colliers International.

 

”– Vi på Croisette är stolta och hedrade över att vi lycktas rekrytera Jennifer som under en längre tid gjort stort avtryck på uthyrningsmarknaden i regionen. Hennes driv och kreativa förmåga är något som vi värdesätter extremt högt och kan inte annat än förvänta oss en succé

- Peter Bergquist, Head of Leasing på Croisette Real Estate Partner

 

  
Från vänster: Joakim Grunditz, Caroline Hertin, Jennifer Eriksson.