Nyhetsarkiv

Croisette rekryterar - igen!

Skriven av Sandra Amin | 6/20/18 2:31 PM

Nu är det dags att stärka teamet, igen, både i Malmö och i Stockholm.

Croisette välkomnar Sissel Andersson, Carl Axelsson och Henrik Wiksell, tre ambitiösa och drivna individer som kommer bidra med mycket till Croisettes fortsatta expansion.

"Att återigen lyckas attrahera de starkast lysande framtidsstjärnorna på marknaden är en stor ära för oss. Vi ser fram emot att få dela Croisettes framgångsresa tillsammans med Sissel, Carl och Henrik"

- Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

Sissel har arbetat som Intern på Croisettes transaktionsavdelning sedan januari i år och i höst påbörjar hon sin anställning som Associate på Transactions i Malmö.

 

I Stockholm förstärks både värderings-teamet samt transaktionsavdelningen. Carl har under våren arbetat som Intern i Malmö och påbörjar sin anställning på värderingsavdelningen i Stockholm i början på augusti. Han ser mycket fram emot de nya äventyr som väntar honom i huvudstaden.

 

Henrik, nyexaminerad från KTH, har som Intern under våren visat både vilja och kunskap i att bidra till Croisettes utveckling och expansion. Henrik tillträder sin roll som Junior Associate på transaktionsavdelningen i Stockholm i mitten på augusti i år.